Language switcher

Social

 

Јавен повик за „Спроведување на специфична кампања во Источен плански регион за придобивки од прогласување на заштитени подрачја“

Преземете ја комплетната тендерска презентација на овој линк.

Кликнете тука за објавата во весник за овој јавен повик.