Language switcher

Social

 

Информации од јавен карактер

Центар за развој на Источен плански регион Штип
Ул.Ванчо Прќе бр.119, кат 2, 2000 Штип
+389 32 386 408
+389 32 386 412
Факс: ++ 389 32 386 409
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
https://www.eastregion.mk/

Службени лице за посредување со информации од јавен карактер:

 • Катерина Василев
  тел.бр.032 386 412
  e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
   
 • Емил Василев
  тел.бр.032 386 412
  e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.