Skip to content

Средба на општините од Источниот плански регион

ДАТУМ

јуни 28, 2010

Категории

altСредбата на општините од Источниот плански Регион се одржа на 9-ти Јуни 2010 година во големата сала на општина Штип, на средбата присутни беа Градоначалниците на општините и директорите на јавните претпријатија на Источниот плански регион.

Целта на оваа средба беше да се информираат сите општини од Источниот плански регион за почетокот на спроведувањето на проектот „Водоснабдување и одведување на отпадни води“ кој е финансиран од Европската Инвестициона банка и да се запознаат за текот на сите активности поврзани со него, како и апликацијата која треба да се пополни од страна на општината при аплицирање за користење на сретствата од кредитот.
 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy