Skip to content

Регионална ТВ мрежа во Источниот и Југоисточниот плански регион

ДАТУМ

ноември 1, 2010

Категории

На 15 септември 2010 година (среда), се оддржа работен состанок во просториите на факултетот за Информатика на Универзитетот “Гоце Делчев”- Штип. Состанокот беше во организација на ГТЗ- Канцеларијата во Штип, а од страна на Центарот за развоју на Источниот плански регион присуствуваше Раководителот Г-ѓа Драгица Здравева.На состанокот се дефинираа насоките за спроведување на проектот „Регионална ТВ мрежа во Источниот  и Југоисточниот плански регион”. Прокектот се имплементира во координација со Центрите за развој на Источен и Југоисточен плански регион, медиумите од двата региона и  со  финансиска поддршка од ГТЗ РЕД Програмата за регионален економски развој  во Р. Македонија.
 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy