Skip to content

Центарот за развој на Источниот плански регион склучи договор за изведување на градежни работи со „Бауер-БГ ДОО Скопје

ДАТУМ

ноември 1, 2010

Категории

altНа 17 септември 2010 година (петок) ,во просториите на општина Кочани, Центарот за развој на Источниот плански регион склучи договор за изведување на градежни работи со „Бауер-БГ ДОО Скопје за отпочнување со реализација на проектот: Асвалтирање на патен правец с. Панталеј- с. Рајчани, општина Кочани со повразување на с. Турско Рударе, Општина Пробиштип, по претходно спроведена постапка за доделување на договор за Јавна набавка. Овој проект е еден од 9 (деветте) проекти на ЦРИПР одобрени за финансирање од страна на Бирото за регионален развој за 2009 година, а се финансирани во 2010 година.
 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy