Skip to content

Oдржана осумнаесетта редовна (XVIII) Седница на Советот за развој на Источниот плански регион

ДАТУМ

март 7, 2011

Категории

На 07 март 2011 година одржана е осумнаесетта редовна (XVIII) Седница на Советот за развој на Источниот  плански регион. На дневен ред беше:

1. Усвојување на записникот од XVII-тата Седница на Советот за развој на Источен плански регион;
2. Усвојување на “Физибилити Студијта  за изградба на мини акумулација на река Косевичка”; 
3. Разгледување на Завршната Сметка на Центарот за развој на Источниот  плански регион за 2010 година;
4. Разгледување на Предлог – Годишниот Акционен план за 2011 година,  за спроведување на Програмата за развој на Источниот (Брегалнички) плански регион 2009-2013;
5. Разно.
{module [373]}{loadmodule related}
 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy