Skip to content

Состанок за можностите за алицирање на СПА грант програмата

ДАТУМ

април 26, 2011

Категории

На 28.01.2011 година претставник од Центарот за развој на Источниот плански регион и претставник од Мировниот корпус во просториите на општина Кочани одржаа координативен состанок со претставници на општина Кочани, Зрновци и Чешиново-Облешево и претставник од Кластерот за ориз, на кој се разгледаа можностите за алицирање на СПА грант програмата финансирана од Американската агенција за мегународен развој. Целта на состанокот беше разгледување на Проектната Идеја за подигнување на јавната свест преку организирање на работилници на оризопроизводителите, преработувачите на ориз, извозниците на ориз како и зајакнување на капацитетите на Кластерот за ориз.
 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy