Skip to content

Прес-конференција за проектот „Прекугранично бизнис вмрежување за оддржлив раст“

ДАТУМ

јануари 24, 2012

Категории

 altЦентарот за Развој на Источен Плански Регион – Штип, на 09 Ноември, 2011 година, во хотел “ОАЗА”, Штип ја одржа првата прес-конференција за проектот:  

„Прекугранично бизнис вмрежување за оддржлив раст“, 2007CB16IPO007-2009-1-12, проект финансиран од ИПА, Програма за прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија и Република Македонија 2007-2013, CCI Number 2007CB16IPO007.
Целта на прес-конференцијата беше да се претстават целите како и активностите кои ќе бидат спроведени во рамките на проектот.  
На прес-конференцијата присуствуваа и претставници од Здружението Бизнис Информативен и Консултантски Центар – Сандански, Р. Бугарија, партнери во овој проект. 
 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy