Skip to content

Одржана Прес конференција за Проектот Креатива

ДАТУМ

март 17, 2014

Категории

Центарат за развој на Источен плански регион – Штип, Република Македонија, заедно со Општинскиот културен центар „Петко Рачав Славејков -1938“ с. Брезница, општина Гоце Делчев од Република Бугарија, на III (третиот) повик од IPA Програмата за прекугранична сорботка помеѓу Република Бугарија – Република Македонија CCINUMBER2007CB16IPO007 го добија Проектот „Вмрежување на мултимедијални центри во прекуграничниот регион“ – КРЕАТИВА.

 

 

Центарат за развој на Источен плански регион – Штип, како водечки партнер во Проектот „Вмрежување на мултимедијални центри во прекуграничниот регион“ – КРЕАТИВА, на 11.03.2014 година во 12.00 ч. Во хотел Изгрев – Штип организира и одржа Промоција / Прес конференција по повод официјалниот почеток на Проектот.

На Прес конференцијата свое обраќање за значењето на Проектот имаа:

– Прим. М-р. Илчо Захариев – градоначалник на општина Штип

  • – Г-дин. Владимир Москов – градоначалник на општина Гоце Делчев, Република Бугарија
  •  
  • – Г-ѓа Драгица Здравева – раководител на Центар за развој на Источен плански регион и Финансов експерт во Проектот

Пред присутните гости и новинари, Проектот го промовираше Тим лидерот, Д-р Денис Жерновски.

 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy