Skip to content

Соопштение за јавен увид по Извештајот за стратегиска оцена за ж.средина за Регионалниот план за отпад

ДАТУМ

јуни 3, 2014

Категории

Соопштение за јавен увид по Извештајот за стратегиска оцена на животната средина по Нацрт-Регионалниот план за управување со отпад за Источен плански регион.

 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy