Skip to content

Спроведување на Стратегиска оцена по Програмата за развој на Источниот плански регион 2015-2019 година

ДАТУМ

декември 28, 2014

Категории

Почитувани,

Врз основа на член 65 (6) од Законот за животна средина (сл.весник на РМ бр.53/05,81/05, 24/07, 159/08, 48/10, 124/10 и 51/11) Центарот за развој на Источниот плански регион отпочна постапка за спроведување на Стратегиска оцена по Стратешкиот плански документ „Програмата за развој на Источниот плански регион 2015-2019“ година.

За таа цел ги изготвивме следните документи:

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy