Skip to content

Одржана XIV (четиринаесеттата) седница на Советот за развој на Источен плански регион

ДАТУМ

март 23, 2015

Категории

Советот за развој на Источен плански регион на ден 13.03.2015 година, во општина Виница, ја одржа својата XIV (четиринаесеттата) седница.

На седницата како позначајни точки по кои се расправаше беа:

  • Годишниот Извештај за работењето на Центарот за развој на Источен плански регион за 2014 година;
  • Завршните сметки на Центарот за развој на Источен плански регион за 2014 година;
  • Информација за спроведувањето на Проектот Управување со речниот слив на река Брегалница;
  • Информација за распишување на повик за мали инфраструктурни проекти за општините од ИПР преку Програмата за зачувување на природата во Македонија;

  

 

 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy