Skip to content

Одржана XVII (седумнаесеттата) седница на Советот за развој на Источен плански регион

ДАТУМ

јули 9, 2015

Категории

Советот за развој на Источен плански регион на ден 02.06.2015 година, во општина Пробиштип, ја одржа својата XVII (седумнаесетта) седница. На седницата позначајни точкипо коисе расправаше беа:

  1. Усвојување на Листа на приоритетни проекти по основ на Јавниот повик број 04/2015 за доставување на барање за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2015 година
  2. Одлукиза утврдување приоритет на проектикоиќе бидатаплициранидо Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој за користење на средства од ,,Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2015 година” за мерките: 321, 322 и 323
  3. Одлукиза давање на Согласност за намената на инвестицијата, за проектите кои ќе бидат утврдени како приоритет померките: 321, 322 и 323

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy