Skip to content

Јавна расправа за нацрт Извештај за стратегиска оцена на животната средина на “Стратегија за развој на туризмот во Источен плански регион со акционен план (2015-2024)”

ДАТУМ

ноември 12, 2015

Категории

Преземете Покана и Агенда за оваа јавна расправа.
– кликни на овој линк за Покана
– кликни на овој линк за Агенда
 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy