Skip to content

Одржана завршна прес конференција на Проектот Креатива

ДАТУМ

декември 22, 2015

Категории

На 14.12.2015  година во хотел Неврокоп во Гоце Делчев –  Република Бугарија се одржа завршна прес конференција на Проектот „Вмрежување на мултимедијални центри во прекуграничниот регион – Креатива“. На прес конференцијата учество зедоа, членовите на проектниот тим,  новинари, претставници од општините Гоце Делчев и Штип, претставници од народното читалиште како и останати заинтересирани граѓани.

На Прес конференцијата свое обраќање дадоа градоначалниците на општина Гоце Делчев и Штип како и раководителот на Центарот за развој на Источен плански регион. Постигнатите проектни резултати преку кратка презентација ги претстави заменикот тим лидер.

На крајот на прес конференцијата од страна на новинарите беа поставени прашања во врска со проектот.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy