Skip to content

Одржана (XXXI) Триесет и прва Седница на Советот за развој на Источен плански регион

ДАТУМ

април 5, 2017

Категории

Советот за развој на Источен плански регион на ден 31.03.2017 година во општина Чешиново-Облешево, ја одржа својата (XXXI) Триесет и прва Седница. На седницата позначајни точки по кои се расправаше беа:

 1. Годишен Извештај за работењето на Центарот за развој на Источен плански регион за 2016 година;
   
 2. Завршни сметки на Центарот за развој на Источен плански регион за 2016 година;
   
 3. Годишен Извештај за спроведување на Програмата за развој на Источниот плански регион 2015-2019 за 2016 година;
   
 4. Преотстапување на:
  • Адаптиран објект Бања „Кежовица” Штип-ФАЗА Г,
  • Изграден објект Партерно уредување околу археолошкиот локалитет Мородвис”;

5. Примопредавање на Регионална Стратегија за иновации на Источен плански регион.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy