Skip to content

Четврт Координативен состанок на Министерството за локална самоуправа, Центрите за развој на планските региони и УНДП

ДАТУМ

април 11, 2017

Категории

Центрите за развој на планските региони земаа учество на четвртиот Координативен состанок на Министерството за локална самоуправа (МЛС) и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП), оддржан на 06-ти април 2017 година (четврток) во големата конференциска сала во канцеларијата на УНДП во Скопје.

Целта на состанокот е презентација на активностите предвидени во рамките на проектот во 2017 година. Состанокот е дел од редовните активности на проектот „Иновативни решенија за подобар пристап до услуги на локално ниво“.

Теми на настанот беа:

-Реализација на тековните активности од договорите со планските региони;
– Презентација на проектните активности во 2017 година;
– Дискусија по заеднички прашања и активности;
– Следни чекори / Потпишување на анекс на договорите за соработка.

 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy