Skip to content

Month: декември 2017

Одржана Третта Седница на Советот за развој на Источен плански регион

На ден 26.12.2017 година во општина Виница се одржа Треттата Седница на Советот за развој на Источен плански регион. На Седницата се усвои Финансискиот план на Центарот за развој на
Прочитајте повеќе

Eднодневна работилница на тема: „Јакнење на капацитетите и значењето на регионалниот развој – воспоставување на кординација помеѓу ЛЕР одделенијата во општините од Источниот плански регион и ЦРИПР“

Центарот за развој на Источен плански регион на ден 13 Декември, 2017 година (среда) во Хотел “ИЗГРЕВ” во општина Штип организираше еднодневна работилница на тема: „Јакнење на капацитетите и значењето
Прочитајте повеќе

Одржана Втора Седница на Советот за развој на Источен плански регион

На ден 04.12.2017 година во општина Кочани се одржа Втората Седница на Советот за развој на Источен плански регион.
Прочитајте повеќе