Skip to content

Month: август 2019

Источниот плански регион беше домаќин на Делегација од Република Словенија

Во Периодот од 26-29.08.2019 година, делегација од Општина Жалец и Развојната агенција Савиња го посетија Источниот плански регион. Целта на посетата беше взаемно промовирање на меѓународните пријателски, професионални и стручни
Прочитајте повеќе

Реконстукција со адаптација на Мултикултурен Центар во општина Кочани

Project “Our common past-road to the joint future” CB006.2.21.028 ANNOUNCE Center for Development of East Planning Region is launching a tender procedure for RECONSTRUCTION AND ADAPTATION OF MULTICULTURAL CENTRE in
Прочитајте повеќе