Skip to content

Јавни повици за поддршка на туристичкиот сектор од Министерство за економија

ДАТУМ

февруари 16, 2021

Категории

Министерството за економија врз основа на Програмата за развој на туризмот во 20121 година објави јавни повици за поддршка на туристичкиот сектор.

  • Јавен повик за субвенции за дигитализација на туристичко/угостителскиот сектор  – ЛИНК
  • Јавен повик за финансиска поддршка на aктивен туризам – ЛИНК
  • Јавен повик за субвенции за туристички цели на селски домаќинства – ЛИНК

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy