Skip to content

Реализирана обуки на тема „Идни дигитални трендови во туризмот – технологија и алатки“

ДАТУМ

мај 21, 2021

Категории

Центарот за развој на Источен плански регион во периодот 20-21.05.2021 година во рамки на проектот „Нашето заедничко минато – патека за заедничка иднина“ организираше дводневна обука на тема „Идни дигитални трендови во туризмот – технологија и алатки“. Обуката беше во организација на партнерот во проектот општина Гоце Делчев од Р. Бугарија чиј што предавач овозможи јакнење на капацитетите и развој на вештините на учесниците за можностите кои што произлегуваат од употребата на дигиталните технологии во развојот и унапредувањето на туризмот. Обуката беше организирани со интерактивна работа, согласно сите здравствени протоколи и мерки, на комбиниран начин на работа со физичко присуство и виртуелни комуникациски средства, на кои учество земаа вкупно дваесетина учесници од прекуграничниот регион. Проектот „Нашето заедничко минато – патека за заедничка иднина“ е финансиран од Европската Унија преку ИНТЕРРЕГ ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија – Македонија.

Галерија

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy