Skip to content

Одржана (XXII) Дваесет и втора Седница на Советот за развој на Источен плански регион

ДАТУМ

јуни 30, 2021

Категории

,

Советот за развој на Источен плански регион на ден 02.06.2021 година во општина Штип, ја одржа својата (XXII) Дваесет и втора Седница. На седницата:
  • Се презентираа можностите за развој на ски туризам на Царев Врв, и се донесе Одлука за назначување на координатор на активностите за развој на ски туризмот и изградба на ски центар Царев Врв – Осоговски планини;
  • Се донесе Одлука за кофинансирање на работата на Центарот за развој на Источен плански регион;
Се донесе Одлука за преотстапување на реконструираниот и адаптиран објект ,,Мултикултурен Центар во Кочани“.  

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy