Skip to content

Дваесет и првата Седница на Советот за развој на Источен плански регион

ДАТУМ

август 6, 2021

Категории

На ден 31.03.2021 година и 26.04.2021 годинаонлајн на виртуелната платформа ZOOMсе одржа дваесет и првата Седница на Советот за развој на Источен плански регион.

Преземете Записник и Одлука.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy