Skip to content

Работна средба на проектниот тим во рамки на проектот „Културен мост низ вековите“

ДАТУМ

август 19, 2021

Категории

При проектот „Културен мост низ вековите“ се одржа работна средба помеѓу проектните тимови од водечкиот партнер од Народно читалиште „Георги Тодоров 1885“ од Белица, Р.Бугарија и проектниот партнер Центар за развој на Источен плански регион, Р.Македонија.

Работната средба се одржа од 17-18 мај 2021 година во општина Кочани. На оваа средба тимовите ги дискутираа преостанатите активности од проектот со кои проектот доаѓа до завршна фаза. Се утврдија датумите за реализација на последните активности од проектот и начинот на нивното одржување согласно сите протоколи за заштита на граѓаните од Ковид 19.

Галерија

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy