Skip to content

Инфо средба во врска со претстојниот саем за социјално претприемништво во Источен плански регион

ДАТУМ

октомври 4, 2021

Категории

Центарот за развој на Источен плански регион како регионална точка за поддршка на социјални претпријатија, проект поддржан од страна на ЕУ, организира средба со заинтересираните страни од регионот за запознавање со идните активности. Во периодот што следува Центарот за развој на Источен плански регион ќе организира серија на обуки и семинари поврзани со социјално претприемништво, саеми за промовирање на социјални претпријатија, како и ќе спроведе грантова шема за организации / институции кои што работат во полето на социјална политика. На инфо средбата присуствува и г-а Барбара Садовска, тим лидер на проектот, како и претставници од локалните самоуправи и јавни институции од регионот.

Галерија

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy