Skip to content

Month: февруари 2022

Конститутивната седница за формирање на Меѓуопштински одбор за управување со отпад во Источен плански регион

На ден 10.02.2022 година (четврток) во Општинскиот мултимедијален центар „Киро Глигоров” во Штип, се одржа Конститутивната седница за формирање на Меѓуопштински одбор за управување со отпад во Источен плански регион.
Прочитајте повеќе

Покана за јавна расправа

Во рамки на ,,ИНТЕРРЕГ – ИПА програмата за прекугранична соработка меѓу Република Бугарија и Република Северна Македонија 2021 – 2027’’ Министерството за локална самоуправа ќе одржи јавна расправа, која за
Прочитајте повеќе