Skip to content

Month: јуни 2022

Склучен Договор за „Рехабилитација на полски пат во село Вирче во Општина Делчево (завршеток на траса)“

На 13.06.2022 година, во општина Делчево, Центарот за развој на источен плански регион од Штип Склучи договор со ДПГ СД- ТРАНС ДООЕЛ,- с. Звегор, Општина Делчево за реализација на проектот
Прочитајте повеќе