Skip to content

Month: јануари 2023

Потпишан Договор за Рехабилитација на пат во м.в. Долни Бавчи во општина Делчево

Центарот за развој на Источен плански регион и Сд Транс од с. Звегор – Делчево, на ден 10.01.2023 година, потпишаа Договор за „Рехабилитација на  пат во м.в. Долни Бавчи во
Прочитајте повеќе