Skip to content

Бизнис центар „КЛИК“ поблиску до вашиот бизнис

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јануари 1, 2016

Датум на реализација

декември 31, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

551700

Име на проектот:
„Бизнис центар „КЛИК“ поблиску до вашиот бизнис“

Партнери:
Финансирани од:
ГИЗ (LEIWW+)

Буџет на проектот во денари:
551.700,00

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: /
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram