Skip to content

Добра земјоделска пракса богат биодиверзитет 2 фаза

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 20, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1480000

Име на проектот:
„Добра земјоделска пракса богат биодиверзитет 2 фаза“

Партнери:
Фармахем, Агровинка

Финансирани од:
SDC

Буџет на проектот во денари:
1.480.000,00 денари

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Фармахем, Агровинка
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram