Skip to content

Доградба и реконструкција на Дом за стари лица – Берово

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

октомври 5, 2020

Датум на реализација

февруари 12, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови, Меѓународни фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

7371597.57

Име на проектот:
Доградба и реконструкција на Дом за стари лица – Берово

Партнери:
општина Берово

Финансирани од:
Министерството за локална самоуправа и Швајцарската агенција за развој и соработка

Буџет на проектот во денари:
7.371.597,57 денари со вклучен ддв

Реализиран (Да/Не): 
Да

 

Галерија

Парнерски општини: општина Берово
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram