Skip to content

Еко-етно парк Чешиново-Облешево

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 20, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

7.328696

Име на проектот:
„Еко-етно парк “Чешиново-Облешево“

Партнери:
Општина Чешиново-Облешево, Фармахем

Финансирани од:
SDC, Општина Чешиново-Облешево

Буџет на проектот во денари:
7.328.696,00 денари

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Чешиново-Облешево, Фармахем
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram