Skip to content

Зелени згради за заедничка зелена иднина – ГРЕЕН

Состојба на проект

Датум на отпочнување

ноември 4, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

25133861

Име на проектот:
„Зелени згради за заедничка зелена иднина – ГРЕЕН“

Партнери:
Регионална Администрација Благоевград – Република Бугарија

Финансирани од:
ИНТЕРРЕГ ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Р. Бугарија – Р. Македонија 2014-2020

Буџет на проектот во денари:
25.133.861,00

Реализиран (Да/Не): 
Во тек на реализација.

 

Галерија

Парнерски општини: Регионална Администрација Благоевград - Република Бугарија
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram