Skip to content

Изградба на пристапен пат од с. Оризари до манастир Пресвета Богородица – туристичка населба Добра Вода општина Кочани

Состојба на проект

Тековни проекти

Датум на отпочнување

ноември 20, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

15296671

Име на проектот:
„Изградба на пристапен пат од с. Оризари до манастир Пресвета Богородица – туристичка населба Добра Вода општина Кочани“

Партнери:
Општина Кочани

Финансирани од:
АФПЗРР

Буџет на проектот во денари:
15.296.671,00 денари
Буџет Општина Кочани: 2.333.390,45 денари
Буџет АФПЗРР: 12.963.280,30 денари

Реализиран (Да/Не): 
Во тек на реализација

Галерија

Парнерски општини: Општина Кочани
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram