Skip to content

Изградба, уредување и осветлување на пешачко-велосипедска патека на река Брегалница – општина Берово

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јули 8, 2019

Датум на реализација

јули 8, 2019

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

7200155

Име на проектот:
Изградба, уредување и осветлување на пешачко-велосипедска патека на река Брегалница – општина Берово

Партнери:
Општина Берово

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој, Општина Берово

Буџет на проектот во денари:
7.200.155,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да

 

Галерија

Парнерски општини: Општина Пехчево
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram