Skip to content

Културен мост низ вековите

Состојба на проект

Тековни проекти

Датум на отпочнување

септември 4, 2019

Датум на реализација

септември 4, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови, Меѓународни фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

24982680

Име на проектот:
Културен мост низ вековите

Партнери:
Општина Штип, НУ ЗЗСК и Музеј Штип, Општина Белица – Бугарија

Финансирани од:
INTERREG IPA CBC, Министерство за локална самоуправа

Буџет на проектот во денари:
34.584.743,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Не

Галерија

Парнерски општини: Општина Штип, НУ ЗЗСК и Музеј Штип, Општина Белица - Бугарија
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram