Skip to content

Културен туризам, минатото во поддршка на идниот развој на регионот- БАРГАЛА фаза II (втора)

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 8, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1409701

Име на проектот:
Културен туризам, минатото во поддршка на идниот развој на регионот- БАРГАЛА фаза II (втора)

Партнер:
Карбинци, Штип

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
1.409.701,00

Реализиран (Да/Не):

Галерија

Парнерски општини: Карбинци, Штип
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram