Skip to content

Одржливо управување со природните ресурси во микрорегионот Пијанец-Малеш фаза 2-општина Делчево

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 20, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2657800

Име на проектот:
„Одржливо управување со природните ресурси во микрорегионот Пијанец-Малеш фаза 2-општина Делчево“

Партнери:
Општина Делчево, Пехчево, Берово, Фармахем

Финансирани од:
SDC

Буџет на проектот во денари:
2.657.800,00 денари

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Делчево, Пехчево, Берово, Фармахем
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram