Skip to content

Организација на меѓународен фолклорен фестивал ЧЕТЕРСЕ 2016

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 4, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

0

Име на проектот:
„Организација на меѓународен фолклорен фестивал ЧЕТЕРСЕ 2016“

Партнери:
Финансирани од:
Буџет на проектот во денари:
Реализиран (Да/Не): 

Галерија

Парнерски општини: /
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram