Skip to content

Паркот на Макфест

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 20, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

7357533

Име на проектот:
„Паркот на Макфест“ (изградба на плоштад, плато, фонтана и мини амфитеатар)

Партнери:
Општина Штип

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа, Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
7.357.533,00

Реализиран (Да/Не): 
Реализиран

Галерија

Парнерски општини: Општина Штип
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram