Skip to content

Партерно уредување со поставување на урбана опрема на Црнодолски водопади –

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јуни 4, 2020

Датум на реализација

декември 30, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

6530180

Име на проектот:
Партерно уредување со поставување на урбана опрема на Црнодолски водопади –

Партнери:
Општина Пехчево

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој, Општина Пехчево

Буџет на проектот во денари:
6.530.180,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да

 

Галерија

Парнерски општини: Општина Пехчево
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram