Skip to content

Поддршка на старт-ап бизниси за развој на еко-туризам и промоција на ИПР како туристичка дестинација

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јули 4, 2019

Датум на реализација

ноември 30, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

808190

Име на проектот:
Поддршка на старт-ап бизниси за развој на еко-туризам и промоција на ИПР како туристичка дестинација

Партнери:
Фармахем

Финансирани од:
Швајцарска агенција за развој и соработка (SDC)

Буџет на проектот во денари:
808.190,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да

 

Галерија

Парнерски општини: /
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram