Skip to content

Подобра инфраструктура за подобри услуги – Креирање на сообраќајно решение за надминување на сообраќајниот метеж во Источен плански регион

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 14, 2020

Датум на реализација

ноември 30, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

18671875

Име на проектот:
Подобра инфраструктура за подобри услуги – Креирање на сообраќајно решение за надминување на сообраќајниот метеж во Источен плански регион

Партнери:
Општина Штип

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој и ко-финансиран од Општина Штип

Буџет на проектот во денари:
18.671.875,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Штип
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram