Skip to content

Регулација на речно корито на Виничка река – Фаза I

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 4, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

4705000

Име на проектот:
„Регулација на речно корито на Виничка река –Фаза I“

Партнери:
Општина Виница, општина Кочани

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа, Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
4.705.000,00

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Виница, општина Кочани
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram