Skip to content

Стари Вековни дрвја

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 20, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1218477

Име на проектот:
„Стари Вековни дрвја“

Партнери:
БФОР, Фармахем

Финансирани од:
SDC

Буџет на проектот во денари:
1.218.477,00 денари

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: БФОР, Фармахем
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram