Skip to content

Туристички Инфо Центар Пониква

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 9, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

3893410

Име на проектот:
„Туристички Инфо Центар Пониква“

Партнери:
Општина Кочани, Фармахем

Финансирани од:
SDC Швајцарија

Буџет на проектот во денари:
3.893.410,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да, реализиран.

Галерија

Парнерски општини: Општина Кочани, Фармахем
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram