Skip to content

Состојба на проект

Тековни проекти

Датум на отпочнување

февруари 19, 2021

Датум на реализација

август 30, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1540045700

Име на проектот:
Реконструкција на културен дом „Тошо Арсов“ во општина Виница

Партнери:
Општина Виница

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој, Општина Виница

Буџет на проектот во денари:
15.400.457,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Не

 

Галерија

Парнерски општини: Општина Виница
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram