Skip to content

Изградба на пристапен пат од Регионален пат Р-601 до село ВРТЕШКА, црква Свети Ѓорги (Планинарски дом Вртешка)

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 4, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

13000000

Име на проектот:
„Изградба на пристапен пат од Регионален пат Р-601 до село ВРТЕШКА, црква Свети Ѓорги
(Планинарски дом Вртешка)“

Партнери:
Општина Чешиново – Облешево, општина Кочани

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа, Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
13.000.000,00

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Општина Чешиново – Облешево, општина Кочани
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram