Skip to content

Tag: Ambasadorregarding joint represenatin of the rice producers thriogh establishement of a Cluster

“Поврзување и здружен настап преку кластер за ориз“

На 14.07.2010 година  во општина Чешиново-Облешево, Ресторант „Амбасадор“-Облешево, се одржа Работилница на тема: “Поврзување и здружен настап преку кластер за ориз“ организирана од страна на општина Чешиново-Облешево во соработка со Здружението на земјоделци  „Агро Стимул“. На работилницата се покрена иницијатива за формирање на Национален Совет за ориз и поврзување и здружен настап на сите учесници во ланецот за ориз со следните активности:
Прочитајте повеќе