Skip to content

Tag: BRR

Работен состанок помеѓу Биро за регионален развој-Центри-ЛЕР канцеларии

Во организација на Центарот за развој на Источен плански регион и Бирото за регионален развој на 16.02.2010 година во големата сала на општина Штип се одржа работен состанок на тема:
Прочитајте повеќе